P3 is de Proefpersoon Silent Stage van Werfpop.

En daar is dit jaar weer van alles te beleven. Je kunt er een dansje doen bij topklasse DJ’s, je longen uit je lijf zingen (maar wel Silent natuurlijk) en zelfs je inner flow en kunstenaar ontketenen. Eén dikke fissa!

SILENT YOGA 

Al twee jaar geeft Kirsten met veel plezier de Yoga op Werfpop. Dit jaar wordt het een Easy Flow-les.  Alle houdingen worden op een relaxte ontspannen manier aan elkaar gevlochten, zodat lichaam en hoofd soepel alle fantastische muziek van Werfpop kunnen verwerken. Even naar binnen keren, om daarna met feest weer naar buiten te treden.
Deze festivalles is makkelijk voor iedereen te volgen!

P3, 13.15-14.15 uur

SCHILDEREN MET BOB ROSS

Wie kent ‘m niet. De guru van het moderne schilderen, Bob Ross. Dit jaar is hij op Werfpop! Altijd al eens met Bob Ross mee willen schilderen? ‘Create Your Own Heaven’ is een anderhalf uur durende workshop waarin je onder leiding van Kamiel Proost, de gechannelde belichaming van Bob Ross, je eigen hemeltje op aarde leert schilderen. Je gemaakte kunstwerkje kan je mee naar huis nemen en boven de sofa hangen. 

“We don’t make mistakes, just happy little accidents.”

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden!

P3, 13.15-14.15 uur

DJ Martial Ard

Martial Ard (resident van Rebels) draait al vele jaren in diverse poppodia en op festivals als LVC, Gebr. De Nobel, Melkweg, Paradiso, Lowlands en Zwarte Cross en is altijd klaar om reggae en dancehall te promoten en je te laten dansen met een glimlach van oor tot oor. DJ Wrok zal Martial Ard vergezellen en is bekend van zijn turntable skills. Zijn voorliefde voor reggae en dancehall laat hij nu horen met mede-Rebel Martial Ard. 

P3, 14.45-17.15 uur

DJ TOMMI 

Shakers, cowbells & dembow – World Wide Riddims. In het kort wat Tommi het liefste naar de dansvloer brengt. Dansen gaat vanzelf op de future en vintage bangers uit alle windstreken. Caribische en Latin vibes mengen prima met Arabische invloeden en Surinaamse pokoes doen het altijd goed!

P3, 17.15-20.15 uur

DJ ED ROCK

Soul, funk, rock, reggae, dance, world en Indie. DJ Ed Rock draaide er al eerder op Lowlands, Pinkpop, Into The Great Wide Open, Oerol, Welcome to the Village én Werfpop zijn hand niet voor om! Zijn vinylkeuze bestaat uit een mix van alle toffe muziek die vol leven zit en organisch klinkt. 

P3, 17.15-20.15 uur

SILENT KARAOKE met DE CLUB VAN LELIJKE KINDEREN

UNIEK in Nederland. Silent Karaoke. Nog nooit vertoond en zeker nog nooit gehoord. En wat moeten we ons daarbij voorstellen? Nou, gewoon: jij in de spotlights met de microfoon en met je gierende stembanden de trommelvliesjes van je medeWerfpopper laten trillen dat het een aard heeft. Huts!
Natuurlijk zou karaoke geen karaoke zijn zonder een goede karaoke master.In dit geval zelfs 2. Want Lexy Yoonicorn en Ursula Glitter van het DJ-collectief De Club van Lelijke Kinderen doen meer dan alleen plaatjes draaien. Zij helpen je naar of uit je karaoke-droom en zorgen ervoor dat je je geen moment verveeld. En mochten de vocale inspanningen van je co-feestvierder je teveel worden, dan kan je op het andere kanaal genieten van een speelse aaneenschakeling van hits en herkenning, waarbij alles tussen vroeger, nu, goed en fout aan bod komen. Join De Club van Lelijke Kinderen!

P3, 20.15-22.00 uur