Programma 2022

Hieronder een overzicht van de artisten die spelen op Werfpop 2022. Uiteraard is deze nog lang niet compleet! Blijf ons volgen op social media en mis geen enkele aankondiging!

Hij is extravagant, heeft een puur hart en is zeer dienstbaar aan de rock ‘n roll goden. Er was in de afgelopen jaren geen ontkomen aan deze Rebel without a Pauze. Als een gepassioneerde superheld geeft hij ze voor de 100 procent van Jetje uit een inmiddels enorme berg hits en dito albums.

Persoonlijke verhalen gedoopt in traditionele folkpop en gezegend met een hemelse sublaag van verfijnde electronica. Deze Haagse hitmachine staat bekend om hun onweerstaanbare hooks en catchy refreinen die de grootste brombeer aan het dansen krijgt…

De Nederlandse kroonprinses van de pop is pas 20 jaar maar draagt een rugzak vol levenservaring mee. Doordat S10 openhartig haar ervaringen binnen de psychiatrie weet te om te zetten in prachtige songs, raakt ze je binnen no time diep in het hart. Met inktzwart leed, verwarring maar ook intense liefde fladdert ze via zang, rap en spoken word met haar muzikanten als een immer stevig vangnet…..

Vier volwassen kleuters die zowel botsen als schuren en  met een eeuwig verlangen naar spannende avonturen. Dikke kans dat je ze al hebt gezien schitteren als de huisband van de talkshow ‘M’. Klinkt als Britpop op een surfplank met vlijmscherpe riffs, retestrakke drums en prettige zanglijnen die daar overheen rollen.

Laat je niet foppen door een overload aan cuteness want deze Japanse dames in glitterjurkjes gaan vanaf de start volledig los op garagenoisepunk nummers die nooit langer dan twee en halve minuut duren. Verwarring, chaos en een tsunami aan schreeuwkoortjes waarvan zelfs Dave Grohl (Foo Fighters) steil achterover sloeg.

Spotify – Werfpop 2022

Luister hier  naar onze Spotify lijst met artiesten die dit jaar op Werfpop optreden. We updaten deze lijst zodra er een nieuwe act bekend is.

Groot geworden door een waslijst aan legendarische gigs met een royale 130 bpm draagt Miss Monica terecht de kroon van Queen of Technoclassics. Ze is een van de eerste vrouwelijke DJ’s in Nederland en drukte vanaf de jaren 90 haar muzikale stempel op de housescene.

Zuster Zonnebloem: Geboren in 2020 en getogen in de jaren 70. Waan je in vroegere tijden met deze psychedelic rockformatie waar de passie en chemie vanaf spatten.

Hanne Brunekreeft, Lars Douma, Rick van Loon en Timo Verlaan spelen samen alsof ze elkaars gedachten lezen en zijn niet bang de grenzen van de gebaande paden op te zoeken….

Harder is altijd beter dus hou je oordoppen in de aanslag. Cosmic Debris neemt je mee op een tijdreis naar de psychedelische 70s voor een trip die je nooit meer vergeet. Het spacerocktrio trakteert op een diepe laag rock met een hoop zwaartekracht van vibrerende gitaren en uitstekend beukwerk.

Als swingbeat, blues, electro, hiphop en spoken word met elkaar flirten in een bruin kroegje dan gaat dat geheid uit de hand lopen in een muzikale orgie. Het Gezelschap van Jordy Dijkshoorn (De Likt), Juno Rissema, Diggy Rast en Stam des Bouvrie overtreffen je stoutste fantasie.

Stay tuned! We kondigen de aankomende tijd nog veel meer acts aan.

Stay tuned! We kondigen de aankomende tijd nog veel meer acts aan.