Kees van Hondt

Hooggeëerd publiek! Wij zijn verheugd jullie te melden dat Kees van Hondt, het feestbeest der Lage Landen met zijn uitpuilende koffer aanstekelijke wijsjes Werfpop komt opzwepen tot een hossende beestenbende.

Met Kees van Hondt is feest gegarandeerd. Zelf noemt hij het Kwalitatief Hoogstaande Flauwekul voor de Intelligente Onbenul met tot de verbeelding sprekende stijlen als JiggyReels, PolkaHop, HumppaStyle en NoemMaarOp. Ook al heb je geen gevoel voor ritme of ben je zo stijf als een hark, een dosis Kees doet wonderen. Het blijft een goed bewaard geheim waar Kees al die stampers vandaan weet te halen maar gezien zijn cultstatus en jarenlange staat van dienst op de Nederlandse festivals (o.a. Lowlands en Zwarte Cross) weet het publiek hem altijd op waarde te schatten. 

Werfpop heeft weer mazzel. Niet één maar twee keer Kees achter de draaitafels. Zijn alterego Kees van Puppy heeft een vrolijke set samengesteld voor de kleinere festivalgangers tot en met 12 jaar. De jongere generatie heeft ook recht op een eigen feestje!