Otoboke Beaver

Laat je niet foppen door een overload aan cuteness want deze Japanse dames in glitterjurkjes gaan vanaf de start volledig los op garagenoisepunk nummers die nooit langer dan twee en halve minuut duren. Verwarring, chaos en een tsunami aan harmonieuze schreeuwkoortjes waarvan zelfs Dave Grohl (Foo Fighters) steil achterover sloeg.

Accorinrin, Yoyoyoshie, Hirochan en Kahokiss werden instant zielsverwante bff’s in Kyoto University’s music club en daar werd Otoboke Beaver geboren. De muzikale geeks wisten de aandacht te trekken van liefhebbers in alle uithoeken van de wereld.  En met zulke oersterke performance skills staan ze al heel snel op de tofste festivals te spelen zoals Coachella, SXSW, FujRock Festival en natuurlijk Lowlands.
Werelddominatie ligt in het verschiet dus pakken ze na een verplichte pauze van twee jaar de gitaren, bas en drums weer op en verpletteren je met de EP ‘Super Champon’. Zonder i. Maar die had er net zo goed wel kunnen staan.

‘Dirty old fart is still waiting for my reaction’. Hah, Werfpop niet! Keihard bevestigd dus Leiden gaat gegarandeerd plat voor Otoboke Beaver!