Aankondiging: Lifecycle

p2, 19.45 – 21.15 uur

Zin in een dansbare invulling van je (hopelijk) zonovergoten verblijf op het Werfpop-festivalveld? Laat de dj-set van Lifecycle dan zeker niet schieten.

De Leidse producer Luuk Bos a.k.a. Lifecycle, voormalig dj van het LVC, is een begrip in de Nederlandse dubstepscene. Hij maakt sinds jaar en dag energieke dance met een relatief low-fi geluid dat liefhebbers van hardhouse, dubstep en drum ā€˜nā€™ bass zeker zal bekoren.

Dit jaar is zijn terugkeer op het festival waar hij in 2013 voor het laatst stond. Met zijn voorliefde voor beats en breaks en een hoog octaangehalte, laat Lifecycle zien dat hij zijn grote voorbeelden Skrillex en Fat Boy Slim eer wil bewijzen. Toch heeft hij door zijn specifieke traject als dance-artiest met succes zijn eigen geluid ontwikkeld met muzikaal doordachte en diepgaande tracks en geeft daarmee een eigengereide en volgroeide indruk. Niet voor niets maakt Lifecycle deel uit van het toonaangevende LA90 label dat al diverse zinderende tracks van hem heeft uitgebracht.

SOUNDCLOUD // SOUNDCLOUD.COM/LIFECYCLENL

> terug naar programma