Aankondiging: Rey Tranquilo

P2, 13.15 – 13.45 uur

Hou je van enerverende optredens? Dan zal deze Kattuker zijn klauwen in je zetten. Rey Tranquilo scoorde de Grote Prijs van Nederland in de categorie Hiphop, en versloeg daarbij onder andere Shagga Ranx en Joël Domingos. De jury was onder de indruk van zijn authentieke energie, en hoe hij was gegroeid tussen de rondes door.

Nog jong en nu al zulke grote successen belooft alleen maar meer moois in de toekomst, want met de gewonnen studiotijd kunnen we binnenkort nieuwe nummers verwachten. Recente juweeltjes zijn Positief en Green On Me, die laatste uitgebracht bij het label Top Notch.

Met een huidige thuisbasis in Rotterdam en een opleiding aan de Herman Brood Academie heeft de rapper een druk leven. Het opkomende talent scoorde al 50 optredens in 2018, waaronder festivals zoals Solar, Mundial en Vunzige Deuntjes.

Nu staat Werfpop op het menu, en die geroemde energie gaat gegarandeerd doorgestraald worden naar elke toeschouwer. In het najaar pakt hij ook nog eens de Popronde mee, want je gaat geen genoeg van z’n stijl krijgen.

Vrolijk of verdrietig, elk liedje heeft een laidback vibe die ideaal is voor het zomerseizoen. Lekker loom losgaan is het devies, en daar is geen betere man voor dan Rey Tranquilo!

> naar volledige programma