PINK OCULUS – Werfpop 8 juli 2018
538
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-538,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Volgens een bekende legende daterent uit de 15e eeuw was Pink Oculus een Malinese tovenares met knalroze lokken die met haar beroemde magische verdwijnact ‘Ontplofte Olifantenpoo’ volle zalen trok. De Malinese koning Mansa Musa was zo onder de indruk van haar magie dat hij haar als hoofd entertainment in het paleis aanstelde. Haar bloed stroomt heden ten dage nog steeds door de aderen van achterkleinkind singer/producer/actrice Esperanza Denswil. Zij betovert je met fluwelen free-flowing vocalen die de warmte bevat van Erykah Badu en de giftige pun van Azealia Banks. De twee overige bandleden vullen haar perfect aan met een futuristische trip-hop trip bestaande uit een mix van bubbling beats, hip-hop, soul en jazz. Liefhebbers van Kendrick Lamar opgelet! Vorig jaar oktober verscheen de eerste EP met de verleidelijke titel ‘Delicious’ en met nog veel meer nieuw materiaal in het verschiet, mag dit trio best een enorme belofte genoemd worden.

Buiten de landgrenzen wordt inmiddels ook stevig geflirt met Pink Oculus met o.a. een gig op het megafestival Glastonbury in de pocket. Do you feel delicious? You had me at do.