Multiplex – Werfpop 8 juli 2018
555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mister Multiplex begon zijn carrière ooit als zanger in een punkband tot dat hij de illegale Jungle party’s en Drum & Bass scene ontdekte. Hij experimenteerde erop los, dropte z’n MC skills in de mix en schopte het vorig jaar zelfs tot official MC van het legendarische Noize Suppresor met gigs op MAYDAY, Masters Of Hardcore en DEFQON 1.

En altijd een goede smoes paraat om een beukende fissa te geven. Deze editie staat meneer voor de vijfde keer op Werfpop en daar mag zeker op gedanst worden. Begon als presentator die met vakkundige praatjes de bands aankondigde en hij trad op als MC met Black Sun Empire. Speciaal voor z’n vijf jarig jubileum trakteert hij ons dit jaar op een epische mix van Drum & Bass en Dubstep in samenwerking met Compass Agency en de Leidse Breakbeat Community. Laatst genoemde organiseert al meer dan 10 jaar dampend hete feesten dus dat zit wel snor. Gegarandeerd goede vibes, breaks en een estafette dancefloor killers van Multiplex, NCT, Franky Nuts, Lifecycle (LBC) en MVE. All about that bass, no treble!